Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

lockpick blog rss

Locksport mantra

2012.11.06. 22:28 lockpickersrac

 

... Sose pickelj olyan zárat,
amelynek tulajdonjogát nem tudod igazolni,

vagy olyat, amelyre legféltettebb értékeidet bízod ...

"...Locksport mantra: In hobby lockpicking, never pick locks that do not belong to you, or locks that you rely on for your security or safety. ..." @Squelchtone tweet

12 komment

Címkék: lock lockpicking picking

Nem álltunk le.....

2012.10.02. 11:48 lockpickfan

Kedves Olvasók.

Bizonyára ti is észrevettétek, hogy mostanában ritkábban történik bejegyzés az oldalra.

Ez nem azért van, mert unjuk az egészet, hanem mert igazán pörgős napokat tudunk magunk mögött, és várunk magunk előtt.

 Első sorban, itt volt a Német bajnokság Hamburg mellett, ahol egy igazán kellemes, és magyar eredményekben is gazdag hétvégét tudunk magunk mögött, vendégszerető németországi barátaink jóvoltából.
Aki idén nem jött, bánhatja, hiszen annál jobb tapasztalatszerzés nincs mint amikor egy hétvége alatt jobb esetben megszámolhatalan mennyiségű olyan zár fordul meg a kezed között, amikről itthon maximum álmodunk.......


Külön szeretnék gratulálni azon magyar barátainknak, akik először jöttek ki velünk, és igen szép eredményeket sikerült elérniük kezdő létükre, le a kalappal!

  Másodszor, itt jön a nyakunkon a Hacktivity.

Készülünk számotokra két előadással is, Lockpickersrac az impressziótechnika rejtelmeibe vezeti be a nagyérdeműt, én pedig kicsit átadva magam a "szakmázásnak" is, biztonságtechnikai "hiányosságokban" gazdag fotósorozattal, és ezek javítási tippjeivel jövök nektek.

Ezen kívül a rendezvény mindkét napján látogatható workshopunk, ahol kipróbálhtjátok az előadások alatt elhangzottakat, illetve minden mást is.
Lesz Urban Warrior is, ez pedig egy kicsit fordítja a dolgokat, nem bejutni kell majd, hanem ki :)

 Harmadrészt, November 17-18 között kerül megrendezésre a Cseh lockpicking bajnokság, gondolom mondani sem kell, ott leszünk ha minden stimmel :)


Egyszóval, nagy a nyüzsgés a blog háza táján, a fórumon ( oldaldobozban a linkje) pedig mindíg kiírásra kerül a legközelebbi lockpick találkozó helyszíne, ha személyesen is találkoznátok velünk.

Amennyiben van olyan téma amely régóta piszkálja a fantáziátokat, és szívesen látnátok róla egy cikket, ne habozzatok, írjátok meg kommentben, és elképzelhető, hogy megjelenik :)

Üdvözlettel:

LPF

11 komment

Gyere te is a Hacktivity-re!

2012.07.26. 11:26 lockpickfan

Üdv Lockpickerek!

A tavalyi év ismétléseként ismét ott leszünk a Hacktivity-n, előadásokkal, folyamatos lockpicking workshoppal, illetve egy Urban Warrior nevű játékkal is várni fogunk titeket!

Álljon alább a tájékoztató:

9. alkalommal idén újra Hacktivity - Kelet-Közép Európa legnagyobb IT Biztonsági fesztiválja, 2012. október 12-13-án a MOM Kulturális Központban.
2 nap és éjjel: előadások, szórakozás, networking. Kedvezményes jegyvásárlás július 30-ig 20% kedvezménnyel!
További részletek, program, jegyvásárlás: www.hacktivity.com

És hogy milyen programokkal várjuk idén a Hacktivity-n?
Az eddigi legnagyobb érdeklődés mellett 48 pályázat érkezett be hozzánk. Pályáztak magyar előadók és külföldi előadók Horvátországból, Németországból, Dániából, Oroszországból, Marokkóból, Izraelből, Indiából és az USA-ból is! Többek között újra itt lesznek az elmúlt évek legsikeresebb előadói friss kutatásokkal: Vivek Ramachandran, Kabai András, Joe McCray, Alexander Kornbrust, Balázs Zoltán, és még sokan mások!

Az idei előadás témák közül:
- arab tavasz és alternatív internet
- zombie böngészők
- SAP biztonsági hibák
- lekövethetetlen mobil telefonok
- USB=Universal Security Bug?
- andorid és Iphone (iOS) security
- önvédő adatbázisok
és még rengeteg más!

Idén is lesznek workshopok és játékok!
Hello Workshopok a tavaly nagy sikert aratott formában:
- Hello Injection,
- Hello CA,
- Hello Code Review témában.
Lesz lockpicking, de most már versenyben is,  H.A.C.K, szponzori játékok és feladatok, és rengeteg egyéb meglepetés!

A konferencia részletes programját hamarosan feltöltjük a weboldalunkra! Látogasson vissza és csatlakozzon Facebook oldalunkhoz, ahol az újdonságokról folyamatosan tájékoztatjuk!

*Az előadói pályázatok elbírálása még folyamatban, a műsorváltozás előfordulhat.

 

hacknagy.gif

2 komment

Német lockpicking bajnokság 2012 szeptember 14-16.

2012.06.19. 00:58 lockpickersrac

 

Sziasztok Lockpickerek!

 

Kiírták a német lockpicking bajnokságot. Idén Maschen-ben lesz a megmérettetés (Hamburg mellett): Naturfreundehaus in Maschen

Versenyszámok, mint mindig: cilinderzár nyitás (saját cilinderrel!), lakatnyitás, freestyle, pillanatnyitás

Eddig két autó van tele 4-4 utazóval, de várunk további jelentkezőket is akár autóval, akár nélküle. Megpróbálunk további teleautókat szervezni. Szép lenne egy magyar csapatot indítani...

A versenykiírás linkje itt: 16. Deutsche Meisterschaft: 14. – 16. September 2012

Szóval jelentkezzetek, most még vannak olcsó ifjúsági szállások!

Mi tutira ott leszünk!


Üdv: Lockpickersrác

 

1 komment

Esztergomi Találkozó - Beszámoló

2012.06.10. 11:35 lockpickfan

Sziasztok!

Mint azt sokan tudjátok, tán még ott is voltatok, egy igazán élménydús találkozón vagyunk túl Webszter kollégának köszönhetően!

Akik nem vettek részt a mókában, azok számára álljon itt egy kis összefoglaló, hogy mit is hagytak ki :)

 A találkozó helyszínéül a Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia szolgált.

Nagyjából 10 óra után elkezdtek folyamatosan szállingózni az emberek, így egyre több és érdekesebb zár és téma akadt az asztalok között. Megkezdődött az eszmecsere, pickelgetés, illetve hamar sikerült vendéglátóinkat is bevonni a zárnyitogatás művészetébe.

Gyűltek és nyíltak az egyszerűbb és bonyolultabb zárak egyaránt, én személy szerint egy Mul-T Lock interactive - Biztibuk hevederzár betét - GEGE -valami- trióval múlattam a délelőttöt.

Már már hagyománynak is tekinthetjük az Elzett 700 különbözőnyitási módjainak alapos kivesézését, a darab dróttól kezdve a kimondottan hozzá gyártott Hobbs pickekig mindent ki lehetett próbálni.

Webster kolléga hozott újfajta tárcsás lakatokat és zárakat, így talán elsőként tanulmányozhattuk őket az országban.

Ezen kívül volt némi roncsolásos kiruccanás is, ahol a különböző fúrók aktív tesztelése zajlott, illetve előkerültek a zártörők, maghúzók, hullott a forgács, repkedtek a zárak:)

Az Esztergom TV is meglátogatott minket, az elkészült anyagot ITT tekinthetitek meg nagyjából 13:42-től.

 Délután érkezett egy Angol testőr csoport, akikhez odaverődve a lőteret is igénybe vehettük, és eldurrogtattuk két-három kisebb költségvetésű rendőrörs éves lőszerkészletét :)

Ismét sikerült bebizonyítanunk, hogy egy ilyen találkozó este 10nél előbb ritkán ér véget, amennyiben kihagytátok volna, mindenképpen gyertek a következőre!

 

Üdv:

Lockpickfan

1 komment

Lockpicking avagy a zárnyitás művészete

Magyarországon tabutéma a zárnyitás kulcs nélkül, avagy angolul: Lockpicking. Én ennek a hobbinak hódolok és tapasztalataimat írom, hasonló gondolkodású embereket összegyűjtve. (Felelősséget nem vállalok az oldalon feltüntetett információk bármely illegális felhasználásáért.)

Szerkesztők:

Lockpickersrac:
lockpickersrac@gmail.com

Utolsó kommentek

 • Székely Balázs: Üdv nem tudom hogy Békéscsaba vagy környékén van e olyan lock picker aki esetleg szívesen megmutatná ezeket a fogásokat és eltudná magyarázni. Szívesen kipróbálnám ezt hobbi szinten már gyermek koro... (2018.03.12. 21:10) Hogyan kezdjünk el lockpickelni?
 • John Doe3: @pitbull.lecso: szvsz a hengerben található tárcsákat nemcsak két, hanem legalább 24-féle (ha 15 fokos osztással számolunk) pozícióban lehet rögíteni. A 24**3 zárlatszám pedig elég jónak tűnik... (2018.03.08. 12:18) Egy régi ismerős... Elzett mágnestárcsás zárbetét
 • Mechaniker: Hello Lockpikfan! Űzöd még az ipart? Én most kezdem. Jól jönne egy kis segítség. Lehet róla szó? (2016.09.18. 15:33) Elektromos és mechanikus zárfésű működési elve
 • pitbull.lecso: @lockpickfan: emellett, ha jól értem, összesen 8-féle kulcs létezik ehhez a típusú zárhoz, nem? Tehát aszerint, hogy a kulcsban található 3 mágnestárcsának rendre északi vagy déli a polaritása egy a... (2016.09.14. 13:23) Egy régi ismerős... Elzett mágnestárcsás zárbetét
 • picvic: Sziasztok! Kezdő zárnyitó lennék, van valakinek javaslata, hogy milyen kezdő készletet válasszak. Elsősorban ajtózárakat akarok nyitni, mert cilinderbetétekből igen nagy mennyiségem van gyakorolni a... (2015.04.22. 10:40) Hogyan kezdjünk el lockpickelni?
 • Skoell: Sziasztok! Kezdő vagyok:-) Vettem egy Southord Euro Slim (c1510) szettet - a cikkek szerint ez tűnt a legjobb választásnak, és egy helyi boltban a legolcsóbb zárat - Buffo cilinder (Ecoline-Abus gyá... (2015.04.16. 23:36) Hogyan kezdjünk el lockpickelni?
 • Noel1234: Sziasztok! Klom spinner,zárnyitó érdekel...Előre is köszönöm a válszokat! jjordi123@gmail.com (2015.02.18. 18:46) Hogyan lehet saját lockpick szettem?
 • Nevada12: Azt szeretném kérdezni hogy kezdőként min szetett vegyek? Pl erről az oldalról mit ajánlanátok? shop.multipick.com/de/picksets elsösorban lakatokhoz használnám,de nem feltétlen csak arra. Köszönöm (2015.02.16. 12:24) Hogyan kezdjünk el lockpickelni?
 • Ysengrin: Van egy vadonat új 5 darabos bankkártyába rejtett lockpick szettem. Érdeklődni ysengrin [kukac] citromail {P0nt} hu címen. (2015.02.01. 16:12) Hogyan lehet saját lockpick szettem?
 • lockpick00: a tippmix1997@gmail.com-ról tudnátok véleméynyeket küldeni hogy kivásárolt már tőle ? Hogy jó minőségűt add el ,precíz , pontosan szállít? (2015.01.19. 11:54) Hogyan lehet saját lockpick szettem?
 • Utolsó 20

Linkblog

süti beállítások módosítása